Zbyňo: ... aj ja sem codím veľmi málo, tak ako ty. Ale nestačím sa potom diviť ako vsetci tu prítomní napredujete.
No poďme k tvojmu projektu. Pozeral som a stále pozerám na to ako puk. Pri tvojich planoch koľajiska sa cítim ako menejdenný, lebo vôbec tomu netozumiem, ale určite to máš neuveriteľne vymakané a bude to určite aj funkčné. Preto prosím ťa nečakaj odo mňa nejaké pripomienky k návrhu. Bolo by to neodborné z mojej stranym v tom ti totož ja neviem poradiť, ty si niekde úplne inde ako ja ( ale to sme už riešili).
Čo sa týka miestnosti?! Tak tu mi spadla sänka a mám rozbitú bradu o podlahu, keď som to videl. Krásny priestor ti tvoja manželka dovolila. Samozrejme obdivujem aj ju, lebo jej tolerancia bude musieť byť pri tebe nekonečnám tak ako aj tolerancia našich manželiek. Vysvetlil si jej vlastne do čoho ide pri svadbe s tebou?! 😀
Čo sa týka rámu koľajiska? Tu si ma ničím neprekvapil. Proste precízna tvoja praca ako som už u teba zvyknutý. Znovu som ohromený.
No a čo nakoniec? Len toľko, že prajem tomuto projektu len to najlepšie a tešim sa na výsledok.
Zbyňo je pre mňa veľka česť že sa poznáme.
Norbi, ty humorista jeden, docela mi už chýbalo to tvoje preháňanie, ale potešil si ma... teším sa že sa v sobotu vidíme a tiež dúfam že v Haliči stretnem viacej tých s ktorými sme kedysi stavali železničky...
Inak ja využívam stále chladné a veterné počasie a takmer každý deň si čo-to vo svojom novom train roome porobím. V tomto okamihu mám už nalepené koľaje v celej skrytej stanici Bohumil a vzhľadom na to, že sa rozkladá na troch segmentoch, venoval som sa dnes tej najoblúbenejšej modelárskej činnosti - a to je rezanie koľají, uff. Zajtra ešte spájkujem všetky spoje a hurá na elektriku...
Od eNkovej fantázie cez Dedovu záhradku k HáNulkovej realite 😎
Pánové, dnes som konečne vybalil svoju prvú lokomotívu od ESU a veru musím konštatovať že je to úplne iná liga ako napr Roco. Je to síce obyčajná BR80 v správe DRG, ale co umí - to čumím... Zvuk bezkonkurenčný, dynamická pára zosynchronizovaná so zvukom, ale najviac ma dostalo digitálne spriahlo. Funguje tak, že po stlačení funkcie "rozpojiť" na myši lokomotíva dvihne spriahlo, sama si asi centimeter popojede a zasa spriahlo spustí. Fakt bomba. Už sa teším na prvé fotky a videjka na koľajisku...
Od eNkovej fantázie cez Dedovu záhradku k HáNulkovej realite 😎
Vaše príspevky budú použité na chod a vylepšovanie funkcií stránky a fóra. Za všetky príspevky ďakujem