@marek Ďakujem Marek, od takého modelára ako Ty je to veľka pochvala.Ešte keď sa podarí, poštový vagón.Mašinka má riadnu ťažnú silu.Nema problém s plechovými vagónmi.Ktore su o dosť ťažšie ako plastove mehano.Takže odporúčam mehano lokomotívy na pojazd.
@jozi ale prosím Ťa, som bežný modelár ako každý iný, čo niečo tvorí. Mehano sú dobré pojazdy, ich krása spočíva aj v jednoduchosti. Potiahne určite veľa, hlavne ak majú vozne dobré hroty dvojkolí a prípadne aj kovové uloženia hrotov. Vtedy Ti potiahne fakt veľa. Máš to krásne, držím palce pri ďalšom tvorení. 👍 👍 👍
Marek - amatérsky železničný modelár v mierkach H0 a N, ktorý si model radšej postaví ako kúpi hotový...
@marek Otázka Okuliarnik je kratší ako Kyklop?Ked si robil kyklopa mal dlsí pojazd ako okuliarnik?Rozvor náprav urcite sedi, ale dĺžka rušňa.Pojazdy maš gutzold BR110.Ale rám si robil z kuprexitu.Určite je asi dlšia.Lebo ten pán mi núka trochu poškodenú BR od Mehana.Tá ista loko. Čo som z nej robil okuliarnika.Takže otázka znie čo a ňou?Buď ešte jedného brejlovce na postrk ale celý unifik.Tým pádom možem im natrepať aj 7 vagónov.Alebo ist do niečoho iného.Bardotku už mám.Neviem no.Za velmi dobrú cenu.Bola by to škoda nevyužiť.
@jozi teraz si už presne nepamätám, ale dlhší by mal byť Kyklop. Presne ako píšeš, robil som rám z kuprexidu a všetko tak, ako si napísal. Jazdí, ťahá, tlačí, všetko v pohode. Držím palce
Marek - amatérsky železničný modelár v mierkach H0 a N, ktorý si model radšej postaví ako kúpi hotový...
@marek hmm Samba rušia stránku...😔Chápem ľudia prestali kupovať.Ja som ešte rychlo objednal čo som chcel.Veľka škoda.Chcem Sambovi a jeho manželke veľmi poďakovať za fungovanie stránky.Ďakujem im aj za moj návrat k modelárstvu.Ešte raz Vám takto Ďakujem
Vaše príspevky budú použité na chod a vylepšovanie funkcií stránky a fóra. Za všetky príspevky ďakujem