@jozef veľmi pekne urobený odliatok. Tiež som ich ešte nevidel v tomto nátere, ale to neznamená, že neboli. Ktovie...
Marek - železničný modelár v mierkach G, H0 a N, ktorý si model radšej postaví ako kúpi hotový...
@jozef no vidíš, super. Ten modrý je tiež taký, čo som ešte nevidel. Paráda, keď postavíš, tak daj fotky 🙂 Držím palce
Marek - železničný modelár v mierkach G, H0 a N, ktorý si model radšej postaví ako kúpi hotový...
@jozi krásna súprava 👍 Toto je veľmi pekný motorák, ja mám dve súpravy, jednu z odliatku a jednu fotoleptanú. Tvoja sa Ti veľmi podarila, že by sa za ňu nehanbil ani skúsený modelár
@jozi aliexpres nie, ja nakupujem iba u nás a v okolí. Magnety nie sú problém, ale záujem. Spriahadlá boli v ponuke, ale nepredávali sa. Moje mali všetky 2 magnety vedľa seba, jeden otočný severným a druhý južným pólom a zakaždým rovnako. Preto bolo jedno, ako otočíš vagón, mnoho výrobcov dáva iba jeden magnet a potom musí byť vagón vždy rovnakým smerom k susednému.
Vaše príspevky budú použité na chod a vylepšovanie funkcií stránky a fóra. Za všetky príspevky ďakujem